«Іду з дитинства до Тараса»

2024-03-07

/Files/images/IMG_20240227_094424.jpg

«Іду з дитинства до Тараса» - свято Кобзаря, під такою назвою в Одеському ДНЗ «Ясла-садок» № 241 7 березня 2024 року для дітей старшого дошкільного віку присвячена дню народження Т. Г. Шевченка. Традиційно педагогічний колектив співпрацює з дитячою бібліотекою №40.

Бібліотекарі філії №40 Таран Л.М. та Клименко Л.С. підготували для змістовну та цікаву бесіду про життя та творчість Тараса Григоровича Шевченка. Вихованці дитячого садку декламували вірші поета, а також співали українські народні пісні. Мета цього заходу допомогти дітям усвідомити світове значення творчості видатного поета. Викликати позитивний емоційний відгук на розгляд ілюстративного матеріалу. Виховувати шану та повагу до творчості та життєвого шляху Т.Г. Шевченка.

В історії завжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє людство, до яких належить також ім’я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Весь всій могутній талант він присвятив служінню народові. І сьогодні, живучи у вільній незалежній державі, ми з гордістю згадуємо Великого Кобзаря. Бо він такий великий і незбагненний, як життєдайний дощ, як весняний вітер, як ясне сонце, як щедра рідна земля. З минулого віку й до наших часів, а далі – у майбутнє, у нові віки.
Щовесни на початку березня в дитячому садочку вшановують пам’ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

Підготували та провели бібліотекарі Таран Л.М., Клименко Л.С


Кiлькiсть переглядiв: 7

Коментарi