2024-03-05
Є в наявності у бібліотеці-філії №45!
Марія Сердюк "Смачна історія України"
Що таке українська кухня? Хто придумав борщ? Звідки взялися голубці? І чому українські вaреники нaзивaють родичaми китайських димсамів? Відповіді на ці запитання можна буде знайти у цій книжці. У цікавій доступній формі ми розповідаємо дітям історію становлення української гастрономії, дізнаємося, що любили їсти видатні українці, на пальцях пояснимо, чим відрізняється кухня Галичини від кухні Волині та Полісся, а також намалюємо справжню гастрономічну мапу України, де позначимо всі смачні місця нашої країни. І, звісна річ, навчимося готувати культові українські страви.
Для діточок від 6 років.
Травень 2024 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
П | В | С | Ч | П | С | Н |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |