Літературно-музичний концерт "Рідна мова поєднує серця"

2024-02-23

Любов до Батьківщини неможлива

без любові до рідного слова

В. Сухомлинський

В дитячій бібліотеці № 48 на честь великого державного свята - Міжнародного дня рідної мови - відбувся святковий літературно-музичний концерт «Рідне слово поєднує серця» за участю юних друзів школи мистецтв № 12. Тематична виставка книг, наявність оберегів, вишиті рушники, калина, афоризми письменників надавали святковість зустрічі. Ведуча заходу бібліотекар Ігнатьєва Любов Пилипівна привітала всіх присутніх юних читачів, їх батьків та викладачів зі святом. Перед кожним творчим виступом - піснею, танцем, декламуванням віршів, грі на інструменті - разом пригадували історичне минуле країни та рідного слова. А як занурювались у криницю народної мудрості! І виконавці, і гості раділи кожному творчому виступу, підспівували разом із виступаючими, від душі аплодували та насолоджувались лагідною та щирою українською мовою.

Багато чудових слів пролунало сьогодні на честь рідної мови, про любов до неї, про її важливість. Дякуємо всім: викладачам ДШМ 12, юним шанувальникам книги та їх батькам за участь у святково-патріотичному заході.

Отож, запрошуємо вас, юні читачі, до нашої сучасної дитячої бібліотеки № 48. Насолоджуйтесь лагідною і щирою українською мовою, пізнавайте та радійте творам безсмертних авторів вітчизняної літератури.

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi